Over Webnuts

Webnuts heeft een unieke kijk op klanttevredenheid

Visie en doel

Webnuts is in 2011 door mij (Gautam Kok) opgericht en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Maastricht. Met ruime ervaring richt ik me op het leveren van digitale oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. Wat precies? Dat lees je hier.

In tegenstelling tot de meeste bedrijven, draait het bij Webnuts om jouw klanten. Naast dat jij tevreden moet zijn met de je website, moet de eindgebruiker dat natuurlijk ook zijn. Ik neem daarom de tijd om een project uit te werken en probeer het vanuit verschillende perspectieven te bekijken. De eindgebruiker moet er intuïtief mee kunnen omgaan en zich op zijn gemak voelen.

Het werkproces

Als je je project bij mij aanmeldt, loop ik samen met je altijd een aantal standaard stappen door.

  1. Allereerst is het natuurlijk belangrijk op één lijn te zitten. We nemen samen de opdracht stap voor stap door, om geheel duidelijk te krijgen wat er van mij gevraagd wordt.
  2. Nu ren ik naar de tekentafel. Ik zal bekijken welke stappen er nodig zijn om het gevraagde te realiseren, en zal een duidelijk plan maken. Eventuele onduidelijkheden worden in deze stap weggewerkt. Tot nu toe is het nog geheel vrijblijvend.
  3. Na akkoord van de prijsopgave begin ik met het uitvoeren van de werkzaamheden. Waar mogelijk gebeurt dit lokaal. Zo niet, dan kan het op jouw online omgeving. Op verschillende tijdstippen zal je inzicht in het proces krijgen, zodat bijsturing nog altijd mogelijk is.
  4. Als het project is afgerond zal ik het uitgebreid zelf testen. Waar de situatie het toelaat zal ik ook anderen mee laten testen.
  5. We komen nu in de laatste fase. Jij krijgt het project in handen om uitgebreid te testen, eventueel met jouw gebruikers. Eventuele fouten worden direct opgelost.
  6. Bij akkoord lever ik alles op. De factuur die je krijgt kan eenvoudig online via iDEAL betaald worden.

Op deze manier heb ik veel klanten blij weten te maken. Word jij de volgende?

Logo Webnuts

Wat anderen zeggen

"Hij is een aanwinst voor elk bedrijf."

"Super snel en goed. Slaagde waar de rest faalde. Bedankt!"

"Goede programmeur, fijne samenwerking en erg tevreden met het eindresultaat."

"Snel gebeurd, betrouwbaar, aanrader!"

"Snelle en professionele afhandeling, ook goede support!"

"Perfect geholpen, houdt zich aan afspraken!"

Bekijk deze en andere recensies op SiteDeals.nl (inloggen verplicht) en LinkedIn (inloggen verplicht).