Web ontwikkeling

Een website, je bedrijf kan niet zonder

Alles gaat tegenwoordig over het internet. Je belastingaangifte, het opzoeken van recepten, het nieuws lezen en - een groeiend fenomeen - winkelen.

Websites komen in alle vormen en maten. Enerzijds is er het internet, toegankelijk voor iedereen, en anderzijds het intranet, toegankelijk voor een selectieve groep (werknemers). Voor elk type website en elk type gebruiker moet een site aangepast worden. Heb je vooral jongeren als doelgroep? Of juist volwassenen? En waar zijn ze naar op zoek?

Kwaliteit.

Als je je website door mij laat maken, kan je van een ding op aan. Kwaliteit. Je website zal goed werken, bereikbaar zijn en vooral toegankelijk zijn. Ik kan je website zo maken dat deze goed zichtbaar is in de zoekmachines (SEO) die het meeste verkeer aanleveren. Naast het hebben van een stevige basis, is ook de inhoud van de website van belang.

Ook na het ontwikkelen van je website sta ik voor je klaar. Wil je wat aangepast, of uitgebreid hebben? Meestal kan je dat aan de hand van wat ik geleverd heb gemakkelijk zelf doen. Mocht je er niet uitkomen of is je project aan een groei toe, dan help ik je graag verder.

Online zijn

Om je website online te hebben, dien je een domeinnaam en een hosting pakket aan te schaffen. Als dit je niets zegt, dan kan ik je hier gemakkelijk mee helpen. Dan kan jij je bezig houden met andere dingen.

En wat is jouw wens?

Wat heb jij in gedachten? Vertel het me, ik denk graag met je mee om jouw bedrijf een perfecte (eerste) indruk mee te geven bij haar mobiele gebruikers.