Social media

Social media

De afgelopen jaren is het gebruik van social media als Facebook , Twitter , LinkedIn en andere websites sterk gestegen. Elk platform heeft een eigen doelgroep, en zou voor jou als (toekomstig) website eigenaar erg interessant kunnen zijn.

Heb ik er wat aan?

Of social media wat voor jou zijn hangt van een aantal dingen af. Denk allereerst na over wie je met je website wil bereiken. Is dit dezelfde doelgroep als je op de social media vindt? Bedenk dan een strategie. Bedrijven als CoolBlue zijn succesvol door hun perfecte klantenservice en humor, onder andere via Facebook. Andere bedrijven adverteren er door te betalen om berichten op de tijdlijn van hun doelgroep te laten zien.

Social integration

Een manier om te beginnen met je website op social media te promoten is het integreren van de verschillende social media op je website. Ik kan een naadloze integratie voor je verzorgen. Zo krijgen de gebruikers van je website de mogelijkheid interessante pagina's of artikelen met hun vrienden te delen, ergens een Tweet over te sturen of een bericht aan te raden aan anderen via bijvoorbeeld LinkedIn.

Wil je meer weten over social media en wat jij er aan hebt? Stuur me een bericht met informatie over je website.