Mobiele websites en diensten

Het belang van een mobiele site

Mobiel internet is niet meer weg te denken. Zelf ben je waarschijnlijk ook dagelijks online op je smartphone of tablet. Op je werk, om snel te kijken waar die vergadering was; in de trein, omdat je nog snel een reservering wil plaatsen in dat restaurant; of gewoon thuis, omdat je geen zin hebt om van de bank af te komen. Hoe dan ook, het is evident dat je klanten je mobiel kunnen bereiken.

Waarom een mobiele site?

Het scherm van een smartphone of tablet is anders dan dat van een laptop of computer. De verhoudingen verschillen en ze zijn veel kleiner. Daarnaast zit je vast aan databundels en soms een trage verbinding, waardoor het van belang is dat de website niet te groot is.

Afhankelijk van je wensen kan ik verschillende oplossingen aanleveren. Zo kan ik bijvoorbeeld een prachtige mobiele website maken die werkt op alle populaire smartphones. Het is ook mogelijk één site te maken die op zowel de computer, tablet als smartphone goed werkt. Bekijk deze pagina maar eens op je mobiele apparaat!

Wat is jouw wens?

Wat is jouw wens? Vertel het me, ik denk graag met je mee om jouw bedrijf een perfecte (eerste) indruk mee te geven bij haar mobiele gebruikers.